MERKEN

Bij Vestimi Luxury Menswear hebben wij een prachtige collectie met voornamelijk Italiaanse merken, welke zorgvuldig door ons team zijn samengesteld voor jou. Elk merk heeft zijn eigen karakter en verhaal, een verhaal dat jou past.

Eleventy staat voor Smart Luxury. Eleventy is bij Vestimi de enige uitzondering op het gebied van “totaal collecties’ bij Eleventy zoeken we voor u de mooiste artikelen uit. Eleventy kan als geen ander de Athletic look combineren met de verfijnheid van de gentleman.

Pantaloni Torino, de naam zegt het al Pantalon uit Turijn. Een ware basiskracht binnen onze winkel met uitzonderlijke stoffen en een grote verscheidenheid aan fits.

Wij voeren zowel de denims als wel de chino’s.

Handgemaakte shirts uit Amritsar, India. Deze regio staat bekend om de ware sartoriale Artisans op het gebied van het maken van een shirt.

Ieder shirt gaat door de handen van 50 verschillende artisans ( of terwijl 100 hands ) de productie per shirt bedraagt 1,5 dag.

De italiaanse jassen specialist bij uitstek, wij voeren naast Herno ook de Laminar lijn.

Deze lijn staat bekend om zijn technische high performance stoffen en afwerkingen. Denk hierbij aan volledig water en wind dicht.


Jong, eigenwijs , vernieuwend, rebels. Marco Pescarolo. De meest exclusieve fabrics, gecombineerd met moderne fitting technieken en bijzondere details. Napolitaans pur sang, verfijnd met barvoure.