HERITAGE

Na 12 jaar ervaring te hebben opgedaan in de modebranche heb ik de stap in 2022 genomen om te gaan ondernemen in Amersfoort. De stad waar ik ben geboren en getogen, vanuit deze plek hebben we een Italiaanse wereld gecreëerd midden in het land voor de ware fijnproever. Het “Made in Italy” label vinden wij belangrijk en streven wij na. Ik ben een aantal keer per jaar te vinden in Italië en die sfeer wil ik creëren in mijn winkel.

Sander Groenhart –

“Italië is mijn grootste inspiratiebron”

In de breedste zin van het woord. Van hoe de Romeinen hun invloed op de Italiaanse cultuur hebben, tot de Renaissance. Een goede trattoria op elke hoek van de straat, gecombineerd met een goed glas vino Rosso, tot de Mafia die het land tot de dag van vandaag nog steeds teistert. Italië wordt ook wel het land van prinsen en boeven genoemd. Iets waar het leven uiteraard uit bestaat en al deze contrasten zoeken wij op en vertalen wij naar de manier van kleden.

Rauw en verfijnd kunnen prima hand in hand gaan. 4x per jaar reis ik naar Italië om de mooiste collecties te verzamelen die voldoen aan dit gevoel. Zo halen wij ook nieuwe merken naar Nederland en durven wij nieuwe relaties aan te gaan met startups die vanuit passie werken.